fredag 15 maj 2009

Laxbiffar

Goda, enkla och nyttiga. Kan det bli bättre? De smakade dessutom gott som rester.

Erikas laxbiffar

500 gram lax
2 ägg
purjolök
gräslök
salt, peppar, lite chili eller nåt annat med lite hetta

Se till att fisken är riktigt tinad om du använder fryst lax. Mixa laxen till färs i matberedare eller mixer. Tillsätt finhackad purjolök och gräslök efter behag och två ägg. Salta och peppra. Rör ihop. Stek i smör. Ät och njut. Jag serverade quinoa och lite grönsaker till.

Dessvärre missade jag att fota härligheten. Här kommer därför en rolig Elvisstrip istället. Den får mig osökt att tänka på Mats-Eric Nilsson och den hemlige kocken.

För er som inte kan se texten så klicka på själva stripen eller kolla in den här länken.

2 kommentarer:

Jocke sa...

Att du läser Elvis...

Anonym sa...

Oj så gott! Laxbiffar är super! Önskar dig en himla trevlig helg!