Goda, enkla och nyttiga. Kan det bli bättre? De smakade dessutom gott som rester.
Erikas laxbiffar
500 gram lax
2 ägg
purjolök
gräslök
salt, peppar, lite chili eller nåt annat med lite hetta
Se till att fisken är riktigt tinad om du använder fryst lax. Mixa laxen till färs i matberedare eller mixer. Tillsätt finhackad purjolök och gräslök efter behag och två ägg. Salta och peppra. Rör ihop. Stek i smör. Ät och njut. Jag serverade quinoa och lite grönsaker till.
Dessvärre missade jag att fota härligheten. Här kommer därför en rolig Elvisstrip istället. Den får mig osökt att tänka på Mats-Eric Nilsson och den hemlige kocken.
För er som inte kan se texten så klicka på själva stripen eller kolla in den här länken.
fredag 15 maj 2009
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
2 kommentarer:
Att du läser Elvis...
Oj så gott! Laxbiffar är super! Önskar dig en himla trevlig helg!
Skicka en kommentar